FORUM D’ENTRAIDE INFORMATIQUE (FEI)
Site d’assistance et de sécurité informatique

  • Avatar du membre
Avatar du membre
par biancojn
#209455
Az új adidas mély dekoltázst az adidas classic ihlette, mivel olyan funkciókat tartalmaz, amelyek közé tartozik a „gyors” forma, valamint a modern és fejet mutató részletek. Vente Adidas Ozelia Ami a tornacipőn használt technológiát illeti, a talp Adiprene technológiával van felszerelve a talpon, míg a felsőrész újrahasznosított anyagokat használ a műanyaghulladék szennyezésének csökkentése érdekében. Ez az új színvilág sötétzöld, nagy felbontású sárga és ezüst metál színsémában érkezik. A '90-es évek ihlette tornacipő futurisztikus megjelenést kölcsönöz az Adidas DNS-ének köszönhetően.

Image

Acheter Adidas Ozelia Az egyik rész monokróm, a másik pedig egészen vibráló – a 70-es évek glam rockjának két különböző oldalát mutatja be – a teljes díszlet hat különböző színvilágot tartalmaz, amelyek mindegyikét a fent említettek összekapcsolják egy maximalista téma alatt. Míg a fémes alsó rész áhítatos merész jegyeket kölcsönöz, a felsőrészek fehérek, szürkék és feketék között váltanak a kékek, vörösek és rózsaszínek kontrasztos választékára.

A Adidas Ozelia Pas Cher „Boba Fett”-et Boba Fett híres csillaghajója ihlette a Star Wars-sagából, és Orbit Gray és Core Black színséma borítja, mivel a felsőrész nagy részét a csillaghajóra emlékeztető grafikai felső borítja. a lábujj, a boka és a sarok krémszínű bőrborításaival együtt. Sárga márkajelzések a nyelveken és barna ütés a sarkon, pettyes részletekkel egészítik ki az Adidas Ozelia megjelenését.

Az NMD R1 mellett az adidas Originals egy különleges Chaussures de Adidas Ozelia kiadást is kiad Boba Fett alapján. Orbit Grey és Core Black színvilágba öltözve. Ezt az adidas Ozeliát Boba Fett híres csillaghajója ihlette a Star Wars sagából. Az ikonikus állapothajót megörökítő cipő egyedi illusztrált bélést kapott.

Bár a modern tornacipők szerelmesei az Adidas Ozelia Hommes/Femmes termékcsaládot főként Raf Simonshoz köthetik a tervező hosszú távú együttműködésének köszönhetően, valójában ez a 90-es évek végén készült Three Stripes futóklasszikus, amely idén visszatér a piacra. . Már megjelent egy merész szivárványtalpú változat, és egy légies "Nose Candy Mandy" smink is megjelent Pusha T legutóbbi Coachella fellépésére, de most a zöld árnyalatok szemet gyönyörködtető keverékében jelenik meg.

www.maytornacipo.com
pC lent et site inaccessible

Hello domi3759 Désolé mais le cor[…]

BUG ALTGr/Maj/Ctrl clavier fou

Traô De rien, le Merci me convient tout &ag[…]

Pc qui saccade

Bonjour Possible que la CG soit en cause. htt[…]

Si vous cherchez un moyen de convertir des fichier[…]